Senki kedvéért nem hunyászkodik meg a Winona Fighter

Van ez a nashville-i trió, a Winona Fighter, akiknek nemcsak a nevük épül egy ötletes és humoros gagre, de maga a zenekar is tök szórakoztatóan tálalja az alapvetően nem túl szórakoztató témákat – és teszik ezt egy upbeat, (pop-)punk rockos köntösbe bugyolálva. Valószínűleg ez a fajta bohókás kontraszt keltette fel a Rise Records (Sum 41, Polyphia, The Acacia Strain stb.) fejeseinek az érdeklődését is, ugyanis a zenekar mostantól a prominens kiadó égisze alatt folytatja működését.

Az együttállást természetesen egy új dal kiadásával ünnepelte meg a banda, ami az I’m in the Market to Please No-One címet kapta, ami angolosoknak talán egészen egyértelmű utalást ad a tartalomra. Mindenki másnak: a trekk a nők (érzelmi) kizsákmányolása ellen szólal fel. Chloe Kinnon énekesnő úgy fogalmazott, hogy ő is volt a sóvárgó/elnyomott fél, és ezt a dalt egyszerre szülte a düh és a felülkerekedés ereje.

Ezt a dalt azoknak a nőknek írtam, akik bármilyen párkapcsolaton belüli bántalmazást szenvedtek el. A barátaimnak, a családomnak, de még magamnak is küldöm. Ez a dal beszélgetést szeretne kezdeményezni – azt akarom, hogy az emberek énekeljék, mosholjanak rá, és úgy érezzék tőle, hogy átvehetik az irányítást az életük felett.