Roc Sh!t: a Unity TX leszállította a nyár rap metal-slágerét

Szeptember 8-án érkezik a hip hopot nu metallal, hardcore-ral és metalcore-ral elegyítő UnityTX debütlemeze, a Ferality. A dallasiak már kiadtak két dalt a Pure Noise-nál érkező albumról (Burnout, World of Malice), most pedig befutott a harmadik ízelítő, a Roc Sh!t, erről pedig egész nyugodtan kijelenthető, hogy a nyár legütőképesebb rap metal-slágere lett.

A lemezről, aminek a producere egyébként Andrew Wade (A Day to Remember, The Ghost Inside, Wage War stb.) volt, a srácok így nyilatkoztak:

A Ferality az ellenállóképességünkről tanúskodik, ahogy az őrület határán való egyensúlyt próbáljuk fenntartani. Olyan, mint egy ketrecbe zárt, meggyötört teremtmény. A lemez arra a szenvedésre reflektál, amikor az erőfeszítéseid nem érnek célba – mi már csak tudjuk, milyen ez…

Magáról a dalról pedig ezt mondták:

Éveken keresztül gúnyolódtak rajtunk azok, akik nem tudták felfogni, hogy kitartó kölykök igenis tudnak olyan zenét csinálni, ami borotvaéles, van benne egy kulturális csavar, és akkorát üt, amit senki el se tudott volna képzelni. Mindig is a saját fejünk után mentünk, és soha nem éreztünk szükségét a változtatásnak. A kezdetek óta figyeltük a színtérre gyakorolt hatásunkat, most pedig nincs más hátra, mint hogy még magasabb fokozatra váltsunk.

Kemény szavak ezek, szerencsére megfelelő mennyiségben ellensúlyozzák őket a Roc Sh!t laza groove-jai, elég csak a dalhoz készült klipet is szemügyre venni: hol láttál utoljára ennyi fehér alt/goth arcot vibe-olni lényegében rap metalra? A BMTH-t nem ér mondani!

Mutatjuk is a dalt, alatta meg a másik kettő már korábban kiadott szerzeményt: