Próbatermes klippel debütált az Icenap új száma

A budapesti nu metalos Icenap friss számot adott ki, melyhez – mint minden eddigi dalukhoz – új videó is készült. A Rinse című dal élénk színekkel mutatja be a zenekar élőben előadott agymenését, ám még így is csak egy kis szeletét adja vissza Tóth Martin énekes szuggesztív, Greg Puciato-szintű elszabadulásának, ami a zenekar koncertjeinek az egyik fő vonzereje.

A dalról és a klipről a tudnivalókat a zenekar így foglalta össze a metal.hu-nak:

A viszonzatlan lelkesedésről szól, és az egyik legbejáratottabb dalunk élőben. A felvételek apropója az Analog Music Hall tehetségkutatójának második helyének elnyerése volt, így adódott a lehetőség, hogy Farkas Krisztiánnal rögzítsük a dalt a Kill Monday Management támogatásával. Az utómunkálatokért Schiszler Soma felelt. A videoklip érdekessége, hogy ez az első olyan anyagunk, melyet nem gitárosunk, Kádár Robi rendezett és editált, hanem külsős rendezővel dolgoztunk Horváth Richárd személyében, akivel még az Open Music Channel live sessionünk során ismerkedtünk meg. A klip célja a zenekar élő dinamikájának bemutatása, a kilencvenes évek képi világával való ötvözése volt.

A srácok következő koncertje február 24-én lesz a Dürer Kertben, ahol fellép a Dreadwolf és a szintén friss klipes Inhale Me is.