Összeilleszteni, ami eltörött – Új dal érkezett a Like Moths to Flamestől

Kintsugi címmel új klipes dalt adott ki a Like Moths to Flames, és nem lennék most a srácok helyében, ha ezt le kéne meccselniük Dzsúdlóval. Nyilván ez csak poén, semmi közös nincs az ohiói metalcore-banda új számában és a hazai popsztár tavalyi albumában, mindössze annyi, hogy ugyanazt a japán kifejezést használják, ami annak a helyreállítási folyamatnak a neve, amikor törött kerámiákat illesztenek újra össze egy többek közt aranyat is tartalmazó masszával.

A zenekar a dallal együtt bejelentette hetedik nagylemezét is, a The Cycles of Trying to Cope-ot, ami május 10-én érkezik az UNFD-nél. Az album 11 dala a megbírkózás és helytállás különböző ciklusait mutatja be, értelemszerűen a Kintsugi a törés fázisát mutatja be.

  1. Angels Weep
  2. Paradigm Trigger
  3. Over the Garden Wall
  4. Gone Without a Trace
  5. Dissociative Being
  6. The Shepherd’s Crown
  7. To Know Is to Die
  8. Kintsugi
  9. Everything That Once Held It Together
  10. The Depths I Roam
  11. What Do We See When We Leave This Place?

A dallal kapcsolatban így elmélkedett Chris Roetter frontember:

Amikor a dolgok rosszra fordulnak, ránk marad a darabok összeszedése, és ki kell választanunk, hogy melyikkel távozunk. És ha nem maradhat minden úgy, ahogy korábban volt, honnan fogod tudni, hogy melyik darabkához ragaszkodj?

A trekk egyébként már a harmadik ízelítő a két hónap múlva érkező lemezről, és valószínűleg az Angels Weep és a Paradigm Trigger is felcsendül az anyag megjelenése előtt egy héttel, vagyis május 2-án, amikor a banda az Akváriumban lép fel a Landmvrks és a The Devil Wears Prada vendégeként, a Guilt Trip oldalán.