Nem, Mike Shinoda nem indul az elnökválasztáson, viszont van új lemeze

A héten egyik nap sajnos a Rockstation is beleszaladt abba a kellemetlen öngólba, hogy komolyan vettek és valós hírként tálaltak egy egyébként totál egyértelműen vicc posztot, méghozzá azt, hogy a Linkin Park Mike Shinodája indul az amerikai elnökválasztáson. Ez természetesen nem igaz, a rapper/énekes/producer csak Kanye West hasonló nyilatkozatát figurázta ki a posztjával, meg közben jelezte, hogy új zenéje jelent meg.

A szóban forgó új cucc egy amolyan karanténlemez, aminek a számait élőben írta meg és rakta össze a Twitch-csatornáján, ahol eközben beszélgetett is a rajongókkal. A lemez a Dropped Frames, vol. 1 címet kapta, és nagyrészt instrumentális dalokból áll, egyedül az Open Door című nyitószámban van ének. Ez egyébként egy tök kerek popdal, simán mehetett volna az utolsó LP-lemezre is.

Mike az egyik dalszerzős stream közben egyébként mesélt egy teljesen kész, kiadatlan Linkin Park-dalról is, amit még Chester Benningtonnal vettek fel a One More Lighthoz, de végül nem került fel az albumra. A címe Friendly Fire, és a frontember szerint egyszer mindenképp meg fog jelenni, de erre valószínűleg még éveket kell várni.

Addig is itt az új szólólemez streamje: