Nahát, a Papa Roach is azt mondja, hogy megírta a valaha volt legdurvább dalát

Ha a következő lemezük hype-olásáról van szó, a metalzenekarok – és kiváltképp a 20+ éve a pályán lévő nu metal-bandák – imádják azt hangoztatni, hogy éppen valami irgalmatlan súlyos cuccon dolgoznak a stúdióban. Emlékezzünk csak a Slipknot pár éve elhíresült Iowa-szintű súlyosság” kinyilatkoztatására, vagy épp a Korn egészen friss ígéretére, miszerint a legújabb albumuk akárhány év óta a legkeményebb is lesz. Na, majd pont a trendeket előszeretettel meglovagló Papa Roach maradna ki egy ilyen buliból, mi?

A helyzet röviden annyi, hogy Jacoby Shaddixék az idei évet nagyjából csendben töltik, és már most 2025-re készülnek. Jövőre ugyanis nemcsak az átütő sikert meghozó Infest albumuk 25. születésnapját fogják megünnepelni, többek között egy erről szóló könyv kiadásával, hanem egy új lemezt is kihoznak, amire mostanában írják az új dalokat. Minderről maga Jacoby mesélt egy friss interjúban, amiben kifejtette, hogy már négy számmal teljesen készen vannak, emellett több másikon is dolgoznak még, és most figyelj:

Az egyik alkalommal úgy mentünk be a stúdióba, hogy „oké, akkor most írjuk meg a legkeményebb, legdurvább, őrültebb, brutálisan elborult Papa Roach cuccot!” Szóval fogtuk magunkat, és írtunk egy számot, ami rohadtul vad.

Imádom ezt a kreatív folyamatot, amikor mindenfelé tapogatózva találjuk ki, hogy milyen kreatív dolgokat tudunk még csinálni. Szóval az idei év erről szól, hogy legyünk kreatívak, kísérletezzünk, és találjuk meg, milyen irányba vigyük ezt a dolgot.

Szóval minden idők legvadabb Papa Roach-száma készülődik. Alább meg álljon itt pár régi durrancs, hogy mi az a mérce, amit meg kell ütni.