Kutyákért jótékonykodnak a punkzenekarok a Dürerpincében

touch

December 22-én a Dürerpince ad otthon a Tiszta Gyász nevű buli 8. felvonásának, melyet a hazai underground több kiemelkedő zenekara tesz emlékezetessé, jótékony célból.

A bulit a fővárosi Mass//Reaction pörgeti fel, akik pár hete adták ki első anyagukat, a d-beattől csöpögő Ugart. Őket követi az ultradallamos punkban utazó győri Fucklikebunnies, majd jön szintén Budapestről az idei év egyik legjobb hazai hardcore-lemezét felmutató Touch és a New Dead Project romjain alakult, szintén friss lemezes Warren. Utánuk fellép a crust-punk mocskosságát felszínre hányó Rivers Run Dry is, majd az estét a pizzát kalapáccsal szeletelő Francesco és a haverok zárja.

Az est bevételét a Tatabányai Tappancs Állatotthon és Alapítvány részére szeretnék felajánlani a szervezők, ezért a belépő ára mellett minden egyéb támogatást és adományokat is elfogadnak (kutyatáp, pokróc, kutyasampon). Cserébe vegán büfével várják az érdeklődőket, aminek a kínálata a buli iránti érdeklődés mértékétől függ, szóval ha ott leszel, nyomj is rá az este Facebook-eseményére!