Itt van két új Blink-182-nóta az egy hónap múlva érkező lemezről

Pár napja jelentette be a Blink-182, hogy október 20-án érkezik az új lemezük, a One More Time, ami 12 év után az első anyag lesz a Mark Hoppus, Tom DeLonge és Travis Barker felállással (utóbbi egyben az album producere is volt).

A srácok ígéretéhez híven most be is futott a lemez címadó száma és a hozzá tartozó videoklip is. Amikor hallatlanban a Miss Youhoz hasonlítottam a dalt, nem is tudtam, hogy mennyire beletafálok: az hagyján, hogy a trió előhúzta a balladás ütőkártyát, amihez nagyon jó érzékük van, de még a dal szövegében is többször felcsendül az ikonikus vallomás. Ha ez nem lenne elég, a videót is érdemes csekkolni, hiszen a banda karrierjének klipes helyszínei idéződnek meg benne, végképp kimaxolva ezzel a nosztalgiafaktort.

Ha még kilátsz a könnyeid mögül, akkor szólunk, hogy ráadásként a lemezen sorban következő nóta is befutott, a More Than You Know, ez pedig valamivel pörgősebb trekk, ami leginkább a névtelen album és a Neighborhoods karcosabb hangzását idézi. Habár ez „csak” egy szöveges vizuált kapott, így is érdemes figyelemmel követni, mert abból is egy minőségibb, élő felvételekkel operáló darab lett.