Headbanger’s Ball: Thrash And Burn!

„Sziasztok!

Jövő hét kedden hajnali 1-kor és május 19-én Thrash and Burn fesztivál speciál a Headbangers Ballban. Benne Bleeding Through, Darkest Hour, Carnifex, Beneath The Massacre interjúk. Scott, a Carnifex énekese megmutatja a turnébuszukat, megismertet minket a három kezdő (rövid nevű) zenekarral, a Success Will Write Apocalypse Across The Sky-jal, a War From Harlots Mouth-szal, és az Arsonists Get All The Girls-szel.

Bevezetünk titeket a Thrash and Burn kulisszatitkaiba is. Beszéltünk a szervező Jakab Zolival, milyen nehézségekbe ütközik egy – sok külföldi bandát felvonultató – fesztivál megszervezése. Jay-el, a turnémanagerrel is készítettünk interjút, aki elmeséli mit is csinál egy turné legfontosabb embere. Megismerhetitek Thomast, a cseh színpadmestert, aki nélkül katasztrófába torkolnának a fellépések. Exkluzív koncertrészletek, és egyéb nyalánkságok a műsorban. Nézzétek a Headbangers Ballt minden kedden éjjel 1-kor!!!

A www.mtv.co.hu oldalon a Headbangers Ball oldalán friss videókat találhattok:

Metal-Villa: Ráznek Tomi (Superbutt új gitárosa) és a Subscribe zenekar lakásai

Rocker vagyok vállalom: Uj Péter (index.hu – főszerkesztő) rockzenéhez fűződő viszonyáról mesél

Acéltű: Farkas Zotya (Ektomorf) és Poki Demon (Jolly Roger, Kiss Forever Band) tetkót villant

Mrs. Headbanger: Csongor Bálint (Subscribe) és Vörös András (Superbutt) oldalbordái mesélnek barátjukról

Hogyan legyél metalos: életvezetési tanácsok kezdő metalosoknak, ezúttal táskákat mutat be Senior Hal

Videokabin: Halász Feri (Depresszió) gyermekkora egyik kedvenc klipjét a Guns and Rosestól a You Could Be Mine-t kommentálja

További frissítés minden héten!

Metal!
Tóth Gergő”