Harper, a 12 éves core-vokalista feldolgozott egy régi BMTH-dalt

Valószínűleg már mindenki, aki valamennyire is járatos napjaink metal történéseiben, találkozott Harper nevével. Ha mégsem, akkor elég annyit tudni, hogy 2022-ben az akkor még csak 10 éves kislány a Spiritbox Holy Rollerjével lépett fel az America’s Got Talentben és akasztotta ki a zsűrik pupilláit. Azóta az ifjú tehetség színpadra is állt Courtney LaPlantéékkal Londonban, valamint kiadott egy saját számot a Brand of Sacrifice gitárosával és a We Came As Romans énekesével.

Harper most ismét egy ‘core-klasszikus feldolgozására szánta el magát, ez pedig a Bring Me the Horizon idén 15 éves (tehát Harpernél is idősebb) Suicide Season lemezéről az egyik húzódala, a Chelsea Smile. A választás nem annyira véletlen, a kis hölgy instája szerint a dal már a tehetségkutatóra készülődés során felbukkant a látókörében, és habár nem erre esett a végső választása, mégis szerelem volt első hallásra számára.

Ami pedig a BMTH-t illeti, a zenekar nemrég mindenféle logisztikai kifogásra hivatkozva elnapolta a várva-várt új EP-je, a Post Human: NeX GEn megjelenését. Ahhoz képest, hogy előtte velük volt tele minden, most elég nagy a kuss, szóval nem lepődnénk meg, ha hamarosan az arcunkba vágnának valami konkrétumot.