Fish! hírlevél

Az alábbi hírlevelet kaptuk a Fish! zenekarról:

„Szevasztok, mi?

Nem oszlottunk fel, nem haltunk meg, csak kicsit eltűntünk. De már nem, vége a téli álomnak. Először is, van új, pöpec honlap: www.fishonline.hu. Benne/rajta egy rakás letölthető cucc, fotók, minden jóság, kattintsatok, ajánljátok, írjatok nekünk. Lesznek koncertek is, na nem olyan sok, úgyhogy használjátok ki a lehetőséget és gyertek, részletek a honlapon (ami új).
Április 20-át mindenki jegyezze be a kis naptárába, ugyanis akkor tartjuk a 8. (belegondolni is szörnyű) szülinapi bulinkat Budapesten, a Süss Fel Napban.

Ezeken túl, a háttérbe vonulás, illetve a nem olyan sok koncert oka is publikus, ráadásul örömteli, hiszen 8 új dallal vagyunk készen eddig. Ez persze nem új lemezt, csak annak vázát jelenti, jelenleg is demózunk, szövegírás folyik, illetve folyamatosan készülnek az újabb számok is. Terveink szerint ősszel új Fish! nagylemezt tárunk a kedves közönség elé (nem kell rá 7 évet várni).

És akkor pár szóban a konkrét aktualitásokról: megjelent a Budapestrocknroll 4. válogatása, amin a B.I.N.G. című dallal, illetve a DVD oldalon az Are You Away? klipjével bírunk részt venni, minden egyéb itt: www.bprnr.com. Március végén új klipet forgatunk, áprilisban remélhetőleg kézzel fogható, illetve szemmel látható is lesz.

Most nagyjából ennyi, mindenkit szeretünk, maradjatok képben!

Üdv,

Fish!
www.fishonline.hu