Farewell: új dalt mutatott be a mosonmagyaróvári Erased

Máris búcsúznak, pedig még csak most jöttek! Na, nem tőlünk: a fiatal, mosonmagyaróvári, metalcore-ban és hardcore-ban utazó Erased az emberi kapcsolatok végét síratja legújabb dalában, a Farewellben. Hogy pontosan ez mit is takar, arról Závodi Márk énekes így fogalmaz:

A dal az emberi kapcsolatok végéről szól fővonalakban, és arról, hogy az esetek nagy részében próbálunk magunk helyett más bűnbakot keresni, mert nem vagyunk mindig képesek belátni saját hibáinkat, csak akkor, amikor már túl késő…

A trekk már idén tavasszal elkészült, csak addigra már véglegesítették a mi tetszésünket is elnyert debütöt, a Clear Skiest, ezért aztán most különálló szingliként jött ki a dal. A vokál felvételeiben Bencsik Gábor (Beerzebub, Witchthrone) segédkezett, míg a keverést és a masztert Hájer Gergő (Omega Diatribe, Vented) intézte. A srácok ezen kívül még a télen, legkésőbb jövő év elején szeretnének megjelentetni egy kétszámos kislemezt, aminek a tételei már élőben is hallhatóak voltak, és az egyikben egy vendég is helyet kap majd.

Az Erasedet legközelebb november 11-én a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben lehet majd elcsípni a No Martyr Collective vendégeként. Jegyek a Tixán.