Elmarad a Protest the Hero és a Norma Jean nosztalgiabulija

Július 19-én ért volna az A38 Hajóra a Protest the Hero és a Norma Jean közös múltidéző turnéja, amelyen a kanadaiak a tízéves Fortress albumot, az amerikaiak pedig a 2006-os Redeemert játszották volna végig egészben. Azonban úgy alakult, hogy az egész turnénak lőttek, mégpedig a PTH frontembere, Rody Walker egészségügyi problémái miatt. Emberünknek ugyanis komoly gondjai vannak az énekhangjával. Walker mindezt egy közleményben tudatta ma:

Sajnos a Fortress turné hátralevő része elmarad. Az észak-amerikai kör alatt teljesen szétcsaptam magam. Azzal számoltam, hogy ez a turné is is olyan lesz, mint az összes többi: pár nap szünet, és máris jobban vagyok. De tévedtem. Nem tudom, hogy azért, mert öregszem, vagy mert sok éven át rosszul használtam a hangom, de nem jön vissza úgy, ahogy régebben. Most már attól tartok, hogy a további turnézás helyreállíthatatlan károkat okozna. Szóval most vissza megyek az alapokhoz, megpróbálok rájönni, mit csinálok rosszul és megtanulok rendesen énekelni, meg közben megpróbálom felvenni az új albumot.

Szar ez az ügy, és nagyon sajnálom. Utálok csalódást okozni, de most az egészségem a legfontosabb.

Úgy néz ki tehát, hogy a Fortress szülinapi bulit később sem fogja tudni bepótolni a zenekar. A koncertjegyek a vásárlás helyén visszaválthatók. Aki a Tixán vett jegyet, annak a rendszer automatikusan visszautalja a vételárat.