Elindult a 2022-es jótékonysági merch licit

Idén is összehoztunk egy zenekaros cuccokra koncentráló jótékonysági árverést a BARhole Music csapatával, valamint a Mögött Bloggal és a Hajdu Andorral kooperációban. Az árverésen befolyó összeggel a Food Not Bombs csapatának munkáját támogatjuk.

Közösségi gyűjtés nyomán ezúttal több mint 200 zenekaros ruhadarabot, felvarrót, CD-t és egyéb cuccokat árverezünk el, amelyekért köszönet illeti többek között a Hanoi, a Heartlapse, a Petofi, a Red Swamp, a Ghost Toast és Beneath the Void zenekarok tagjait, a Hell Vill fesztivál szervezőit, valamint a BL Crew színpadépítő cég stábját is. Meg persze mindenkit, aki bármivel is hozzájárult az akció megvalósulásához.

A licit menete és szabályai tök egyszerűek:

  • az árverés teljesen nyilvános, bárki pályázhat bármire
  • kommenteld be egy adott dologra, hogy mennyit adnál érte
  • ha a végén te mondtad valamire a legnagyobb összeget, tied lesz a cucc
  • a kikiáltási árak 1000 és 5000 Ft között mozognak, a licitlépcső mindig 500 forint – tehát az utolsó licitálónál minimum 500-zal többet kell ajánlanod.
  • minden darabhoz egyetlen kép tartozik. A kép leírásában szerepelnek a darab adatai. Ha valaminek a hátán, oldalán stb. is van minta, azt az adott kép alá rakjuk kommentben.
  • a licit határideje: december 7., 23:59.

A cuccokat december 10-én este 8-tól a BARhole Musicban lehet majd átvenni és kifizetni. Emellett azokat a darabokat, amikre a liciten nem érkezik ajánlat, helyben is meg lehet majd venni. Továbbá a Tixa csapata is kitelepül a Charitixa nevű secondhand pólókészletével, amiből csak a helyszínen lehet majd válogatni és vásárolni, szintén a Food Not Bombs javára. A mörcsös ügyletek után pedig NuSkull diszkózunk hajnalig.

Mindemellett a Realpimp egy 50 darabra limitált Food Not Bombs támogatói póló legyártásával támogatja az akciót. A pólókból az eventben az erre vonatkozó posztnál lehet rendelni, és szintén ezen az eseményen lehet majd átvenni őket.

Ha az átadóbulira nem tudsz lejönni, később is átveheted a zsákmányod a BARhole-ban, vagy postázzuk, a fa alá már odarakhatod.