Egy hónap múlva jön az Omega Diatribe új albuma, itt egy új szám

Még idén kihozza a következő nagylemezét az Omega Diatribe, és a Deviant című anyagról egy új számot is meg lehet hallgatni. Az album december 1-jén jelenik meg a Metal.hu kiadásában, de már előrendelhető digipak CD és kétféle vinyl formátumban.

A Deviant lesz az extrém groove metal-banda első anyaga a legutóbbi tagcserék óta, amikor is 2023 elején két új tag, Kelemen János gitáros (Sleepless, Eagle Has Landed stb.) és Gróf Adolf dobos (Eagle Has Landed) csatlakozott a zenekarhoz. Emellett az egyik számban lesz egy vendégénekes is, mégpedig Sean Zatorsky (Daath, Sinsaenum, Vented stb.). Az anyag társproducere és hangmérnöke – a 2018-as Trinity lemezhez hasonlóan – ismét a neves dán producer, Tue Madsen (Heaven Shall Burn, Meshuggah, The Haunted stb.) volt.

A számlista az alábbi lesz:

1. Stench of Demise
2. Mindreader
3. Deviant
4. My Sphere
5. Reflections
6. Indoctrinated (feat. Sean Zatorsky – Daath, Sinsaenum, Vented, Chimaira)
7. False Prophecy
8. Seclusion
9. Molecular Torsion

Az albumot tavaly ősszel a My Sphere EP vezette fel, amin már szerepelt az eredetileg 2013-ban kiadott Molecular Torsion újrajátszott verziója is.

A lemezbemutató koncert december 22-én lesz a Barba Negra Blue Stage-en, további fellépők a Beneath the Void és a From the Sky.