Dupla Keserv: Hierophant- és Hexis-koncertek lesznek Budapesten

Az idén létrejött Keserv DIY booking nemrég szervezte meg első buliját a hazai underground legkarcosabb zenekaraival, most pedig úgy fest, nagyon felpörgött a szervezés, ugyanis a következő hónapokra két újabb koncertet is tető alá hozott.

Augusztus 4-én, szinte napra pontosan öt évvel az előző budapesti koncertjük után érkezik az olasz Hierophant, akik ma már grindos death metalt játszanak, de a crustos és blackened hardcore gyökerek még mindig érezhetők a zenéjükben. Az olaszok dolgát igencsak felvitte a sötétség fejedelme, ugyanis legutóbbi, Death Siege című lemezüket már a Season of Mist jelentette meg, ezt az albumot fogják bemutatni az Analog Music Hall kistermében. Előttük pedig a hazai crust egyik legújabb képviselője, a Tetem melegít, akiknek a bemutatkozó lemezét nagyon ajánljuk a stílus rajongóinak, annyira kegyetlen jó lett. További infók a hivatalos Facebook-eseményben.

A másik idei kesergős megmenés pedig szeptember 11-én lesz az Aurórában, ahol a punk/hardcore színtéren született, de mély black metal gyökerekkel rendelkező dán Hexis fogja bemutatni legújabb, Aeternum című nagylemezét. Az estét a LanternI és a Boru nyitja, utóbbi pedig bizonyára aznap is elnyomja legújabb, még ki nem adott dalát, szóval ha még nem hallottad, akkor már csak ezért is nagyon érdemes szeptemberben leereszkedni az Auróra pincéjébe. Részletes infók a Facebook-eseményben.