Bridge To Solace: levél a rajongóknak

A következő szösszenetet kaptuk a Bridge to Solace zenekartól:

„El kell ismerjük, szokatlanul nagy csend honolt zenekarunk háza táján az elmúlt hónapokban. 2007 májusában egy háromhetes Európa turnén vettünk részt az amerikai Twelve Tribes és az angol Raging Speedhorn társaságában. Egy több éve, kemény körülmények között dolgozó zenekar esetében az intenzív turnézás nem minden esetben leányálom, és őszintén szólva, sajnos mi sem vagyunk kivételek.

A turné vége óta mindössze három koncertünk volt, ami szintén szokatlan, bár zenekarunk jelenlegi állapotában mindenképpen jól esett a szünet. Ezúton szeretnénk megköszönni barátainknak és a koncertlátogatóinknak, hogy átsegítettek minket egy nehezebb perióduson. Egyúttal egy válaszút elé is kerültünk, melynek eredményeképpen Kuttner Tamás dobos és a Bridge To Solace útjai elváltak egymástól.
A váltás, ahogy mondani szokták baráti volt és szeretnénk Kutinak minden jót és sok sikert kívánni a továbbiakban. Némileg meglepő lehet az új dobos kiléte, de hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy Fellegi Ádám dalszerző-gitáros, aki a BTS elődjének, a Newbornnak dobosa volt, visszaül itt is a dobok mögé és helyére egy gitárost keresünk, akit meg is találtunk Farkas Péter személyében, aki a szombathelyi Embers tagja volt és marad is, mivel párhuzamosan csinálja a két zenekart. A megújult zenekar először 2007. október 12-én lép színpadra, a Kultiplexben, vendégek a lemezbemutatós Shell Beach, valamint a The Last Charge. Őszi terv még egy hazai turné a The Idoru és a Penalty Kick társaságában, amely több kisebb-nagyobb várost is fog érinteni (a dátumok egy része már fellelhető a zenekar myspace oldalán).

2008 év elején pedig a zenekar stúdióba vonul, hogy felvegye harmadik nagylemezét, amely a holland GSR Music gondozásában jelenik meg továbbra is jövő év közepén.

http://www.myspace.com/bridgetosolace