Az ember, aki egy tál müzlit evett a Chelsea Grin pitjében

A Warped Touron állandóan furcsábbnál furcsább dolgok történnek. Tavaly például ott volt az ember, aki egy kukával a fején akart mosholni, de nem hagyták, na meg az anyuka, aki babakocsival ment be a circle pitbe, idén meg az eddigi kedvencünk az ember, aki egy tál müzlit evett a Chelsea Grin pitjében. Az ilyen látványosságok miatt fog a legjobban hiányozni a legendás fesztiválturné, ami idén járja körbe utoljára az Államokat.

A szóban forgó eset egyébként a turné denveri állomásán történt a hónap elején, és a videófelvétel leírása alapján névtelen hősünk még nyilatkozott is a történtekről:

Egy tál Lucky Charms müzlivel mentem be a moshpitbe a Chelsea Grin szettje közben a Vans Warped Tour 2018-on Denverben, Coloradóban. A végén tiszta tej meg müzli lettem.

Az indíték sajnos nem derült ki, a következmény meg nem hangzik túl kellemesen, de ettől függetlenül azért mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy október 4-én a Dürerben néhány tál Cerbonával felszerelkezve vonuljunk be a My Damnationre.

A bandának egyébként a hétvégén jelent meg az új lemeze, az Eternal Nightmare, ami az első anyaguk Tom Barber énekessel (ex-Lorna Shore), és a Rise Records csatornájáról végig is lehet hallgatni.