Arrival: új dallal tér vissza ötéves hibernációjából a Night Verses

Öt év után új dallal töri meg a csendet a Night Verses! Az experimentális instru-trió már tavaly ősszel bejelentette, hogy készül a 2018-as From the Gallery of Sleep albumuk folytatása Will Putney-val (Fit for an Autopsy, End, Better Lovers) a hangmérnöki székben, most pedig be is futott ennek az első előfutára, a stílusosan Arrival címre keresztelt trekk.

A srácok így foglalták össze a dal jelentését:

Az Arrival írásakor a közös sivatagi kocsikázásaink lebegtek a szemünk előtt. A kész dal abból született, ahogy megpróbáltuk megtalálni a módját, hogyan adhatjuk át a hallgatónak ugyanazt a fizikai, vizuális és hangélményt. Általában egy olyan élményt akartunk kreálni, amiből a befogadó jobban képes kivenni a részét, legyen szó akár a megfelelő környezetben a koncepcióra ráhangolódásról, vagy a személyes jelentéstartam felfedezéséről.

A negyedik teljes album munkálatait valószínűleg az is lassította, hogy Aric Improta dobos 2017-től egészen tavalyig a Fever 333-ben is játszott, ami egy igen aktív banda, így nem csodálom, hogy lefoglalta a zenészt. Most viszont, hogy újra „csak” a Night Verses van neki, talán felgyorsulnak kicsit a dolgok a kis kedvenc bandánk körül.