Ajánló: Shell Beach, Bridge To Solace

Shell Beach lemezbemutató lesz Okt. 12.-én, pénteken a Kultiban, mégpedig a Bridge To Solace-szel! Az „Acronycal” egy hónapja jelent meg, ideje tehát a tisztelt nagyérdeműnek élőben is bemutatni a „programot”. A srácok első bulija is a kultiban volt, s most másfél év elteltével újra
visszatérnek a budapesti underground szent gráljához, immár lemezzel a kezükben. Miután lezúztad a számokat torrenten, akár meg is veheted, foghatod, szagolhatod a korongot in-real-life, on-the-spot.

A bulira a Bridge To Solace-szel karöltve kerül sor. A BTS-ben tagváltásokról lehetett hallani a közelmúltban, azonban ezen a koncerten még a régi felállással játszanak utoljára, tehát Kuttner on drums, Fellegi on guitars. Utolsó lehetőség. Mi szóltunk. A Last Charge-nak szintén a közelmúltban jelent meg lemeze „Charge For Life” címmel, mégpedig a lengyel Spook Records-nál. A 9 trekknyi oldschool pusztítást tartalmazó cuccot beszerezhetitek a koncerten. Az Appreciated-nek bemutatkozó bulija lesz az Okt. 12-ei. A dallamos rockban utazó fiatal csapat tagjait már egy-két korábbi bandában is el lehetett csípni, itt az idő az új formáció megismerésére. A sztenderd marketingszöveg pedig: Gyertek mer óriási mekkkkkőrülés lessz.

http://myspace.com/shellbeachband
http://myspace.com/bridgetosolace
http://myspace.com/thelastchargehardcore
http://myspace.com/appreciatedband