Ajánló péntekre!

"A Mikulás elment, a Jézuska meg még várat magara, addig is itt egy koncertajánló minden jó szándékú embernek, avagy „kövéren és kopaszon a hangerőt már nem bírom, de ha már eljöttetek, egy kicsit még ilyen leszek…!”.
Telnek a napok, hónapok, évek, mindenki tapasztaltabb lesz, levonja a következtetéseket és megpróbálja az értékrendjének megfelelően szemlélni a világot, élni a saját és a közösségben betöltött szerepét is. Így lesz ez két Veszprém megyei zenekarral is, a Plan Beerrel, akik a 4., valamint az Iszonyattal, akik immáron a 10. szülinapi koncertjüket fogják adni 2010. december 17-én, pénteken Ajkán, a Rakéta presszóban. Aki nem ismeri őket, itt az ideje megismerni ezen zenekarokat, akik pedig ismerik őket, azok jópár meglepetésre számíthatnak.

Az est vendégei a szintén megyebéli Tragédia, valamint két Osztrákiából érkező zenekar lesz, így a fastcore Gnepetto Callpot, valamint a szintetizátorral megspékelt, sötét és lehúzós dis-beat Scraiste. Érdekesség, hogy mindkét osztrák zenekarban egy és ugyanaz a leányzó énekel.

A koncert 19:00 magasságában kezdődik, a zenekarok támogatása pedig 700 HUF-ba kerül.

…aki nem jön… az nem lesz ott."