A visszatérő klipjét forgatja a Maylene and the Sons of Disaster

Valószínűleg a legtöbben rég lemondtunk arról, hogy a Maylene and the Sons of Disaster valaha is újra aktivizálja magát, most viszont úgy tűnik, hogy pont ez fog történni.

Az alabamai southern rock/metal-banda 2016-ban, 12 év működés után állt földbe, miután az énekes, Dallas Taylor (ex-Underoath) quadozás közben egy szörnyű balesetet szenvedett, ami miatt többek között fél szemére elvesztette a látását. A többi sérülését nem is részletezném, megtette már ő maga.

Mostanra viszont úgy tűnik, hogy Dallas kellő mértékben felépült, vagy legalábbis vállalhatóan a gyógyulás útjára lépett ahhoz, hogy újra zenéléssel tudjon foglalkozni. Ugyanis felkerült egy videó az Instagramra, ahol azt láthatjuk, hogy a Maylene’ egy klipforgatáson vesz részt. A feltöltő a videó rendezője, Scott Hansen (Carnifex, Suicide Silence, Wovenwar) és a leírásból az is kiderül, hogy a floridai Tallahassee-ben, egy kis pajtában történik meg a csapat „visszatérése”. Ez talán azt is jelenti, hogy a srácok leporolták a soha el nem készült ötödik lemezükre írt dalokat is.

A zenekar utolsó albuma, a rajongótábort kissé megosztó IV egyébként már több mint tíz éve jelent meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Director Scott Hansen (@scotthansenfilm) által megosztott bejegyzés