A Sleep Token gitárosa együtt énekelte az Antivistet a Bring Me the Horizonnal

A végéhez közelít a Bring Me the Horizon nagyszabású ausztrál turnéja, amit a britek a földijeikkel, a Sleep Tokennel, valamint két hazai pályás előadóval, a nemrég új dallal jelentkezett Make Them Sufferrel és a feltörekvő hyper emós daine-nel közösen nyomtak le. Ezért aztán nem meglepő, hogy az utolsó pár koncertet próbálják annyira emlékezetessé tenni, amennyire csak lehet.

Így esett, hogy az április 20-i brisbane-i fellépésükön Oliék érdekes vendéget köszönthettek a színpadon az Antivist című számuk alatt. Ő nem más volt, mint IV, a maszkos fenomén zenekar, a Sleep Token gitárosa. Ez már csak azért is rizikós húzás, mivel a híresen anonim kompánia amennyire csak lehet, kerüli a nem indokolt feltűnősködést, ezzel is megóvva identitásukat a megszállott fanatikusoktól. Ugyanakkor valamennyire kiszámítható is volt a közösködés, hiszen év elején a BMTH angliai turnéján ugyanebbe a dalba a Bad Omens-es Noah Sebastian ugrott be fítelni.

Mutatunk is pár rajongó által készített felvételt Brisbane-ből, és ezek után azt hiszem, adja magát a dolog, hogy Anglia jelenleg két legsikeresebb rock exportcikke akár a stúdióban is összedugja a fejét az internet felrobbantásának érdekében.