A Ghost és a Muse is Grammy-díjat kapott

Ghost-Grammy-acceptance-2016[1]

Nagy örömmel fogadtuk decemberben, hogy az idei Grammy-díj metal kategóriája végre el tudott szakadni a Maiden/Slayer/dinoszaurusz vonalról, és a jelöltek között olyan bandákat találtunk, mint az August Burns Red, a Ghost, a Lamb of God, a Sevendust és a Slipknot. Magyar idő szerint tegnap éjjel le is zajlott az átadóünnepség, amelyen a 2016-os év Legjobb metal előadásáért járó arany gramofont végül a Ghost csapata kapta meg, a Cirice című, valóban kiváló dalért.

A Slipknotot egyébként a .5: The Gray Chapter lemezzel a Legjobb rockalbum kategóriájában is jelölték, amit végül a Muse nyert meg a Drones lemezzel. Mi nekik is nagyon örülünk, Corey Taylor meg úgyis megmondta, hogy ő bizony magasról leszarja az egész Grammy-cirkuszt, szóval a nap végén mindenki boldogan fekhet le aludni.

A Legjobb rock előadás és a Legjobb rockdal kategóriában egyébként egyaránt az Alabama Shakes nyert a Don’t Wanna Fight című dallal.


De az egész Grammy-téma legjobb sztorija összességében akkor is az, hogy szerencsétlen August Burns Red-esek a díjátadóra menet bent ragadtak egy liftben, ahonnan a tűzoltók szedték ki őket. Legközelebb több szerencsét, srácok!