A Bad Omens énekese elismerte, hogy a zenekara régen valóban pont úgy hangzott, mint a BMTH

2022-es lemezének virális sikerei óta is töretlen népszerűségnek örvend a Bad Omens, és a modern metalcore-banda pár napon belül útnak is indul a Brit-szigeteken, hogy a Bring Me the Horizont kísérjék arénaturnéjuk során. Ha már így megteremtetett ez az éteri együttállás, a Kerrang! magazin sem volt rest, és rögtön meg is kérdezte Noah Sebastian énekest a Bad Omenst ért legégetőbb, és valószínűleg legtöbbször előrántott kritikával kapcsolatban, tehát

a banda korai anyagai és a BMTH (akkori) hangzása közti párhuzamokról.

Sebastian erre egy meglepően őszinte választ adott: lényegében teljesen megérti, és elismeri, hogy a kezdetekben valóban hasonlított az énektechnikája Oli Sykeséra, de ezt akár egyfajta tiszteletadásként is fel lehet fogni, mivel állítása szerint a zenekarát mindig is nagyban befolyásolták a sheffieldiek.

Inkább a gondolkodásmód, mint maga a zene.

– tette hozzá, mivel szerinte mindkét zenekarban megvan az a rettenthetetlen hozzáállás, hogy magasról tesznek az aktuális trendekre, és saját soundot kreálnak.

Mutatjuk is, hol tart most a Bad Omens, miután letarolták a TikTok teljes alternatív szegmensét:

Illetve azt is, hogy milyen volt az az időszak, amikor rendre csak BMTH kopimacskának csúfolták őket – valószínűleg teljes joggal: