1KillEmbrace: management, stúdiózás

A Losing Season-höz hasonlóan a 1KillEmbrace is gőzerővel dolgozik új lemezén, valamint leigazoltak az Underrecords Management-hez. Minderről pedig bővebben a hírlevélben olvashattok:

„A 1KILLEMBRACE zenekar az Underrecords Management-el folytatott tárgyalásokat nemrég és nagyon rajta voltunk, hogy összejöjjön ez az együttműködés, így hatalmas lelkesedéssel csatlakoztunk a Sicitur Adastra, Cojones, After Rain, A Losing Season hazai bandák táborához!

Valamint örömmel értesítünk mindenkit, hogy részünkről készen állnak az új albumos dalok a felvételre, előre láthatólag 10 dalt fogunk rögzíteni. (Változik, Végső szavaim, Hová vezet?, Még ha a halál árnyékának völgyében járok is…, Antitézis, Mizantróp, stb.) Annyit elárulhatunk: érdemes lesz várni rá, tele lesz dinamikával és persze izgalmas dallamokkal ahogy azt kell. Szeptember, október tervezzük a második stúdióba vonulásunk napját, természetesen az anyagi dolgok miatt is, de novemberben már mindenképp szeretnénk ha kijönne a cucc. A Jaya Hari Das (JHD) mester által vezetett, Csepeli Audioplanet stúdió lesz ismételten az áldozat. Valamint tervezzük egyedi 1KE-s cuccok limitált akciós megjelenését, ami majd a honlapunkon keresztül lesz elérhető, megrendelhető.

Élőben tetten érhető a csapat a továbbiakban:

2010.03.13 – Serbia Zenta Zeppelin Club (+K3 instru metal)
2010.04.03 – Móvár Faház (+As Heart’s Bleeding)
2010.04.10 – Dunaújváros Terminál Bár (+Morning Star)
2010.04.24 – Budapest Dürer-kert (+Sicitur Adastra, Cojones, A Losing Season, Megazetor, Wrong Side Of The Wall)
2010.06.04 – Tatabánya Roxxy (+Crossborns, Fekete Sereg, Die before breakfast)
+ fesztiválok alakulóban…

Addig is üdv mindenkinek és találkozunk a koncerteken!”

www.myspace.com/1killembraceband