13 év után jön a Crime in Stereo új lemeze, itt is van róla két dal

Ez a lemez nem születhetett volna meg, ha nem telik el ennyi idő, és a világ nem indul meg lefelé egy még sötétebb ösvényen, mint amelyen eddig haladt.

Ezzel a mondattal vezeti fel legújabb kiadványát a Long Island-i dallamos hardcore/emo-zenekar, a Crime in Stereo, akiknek az október 27-én megjelenő House & Trance c. ötödik nagylemeze 13(!) évvel követi elődjét. Hiába, ők se azok a lóti-futi fajták. Cserébe viszont kapásból két dalt is kiadott a zenekar, a Hypernormalisationt és a Books Cannot Be Killed by Fire-t. Ezek pedig baromi dühös tételek lettek, ami nem meglepő, ha elolvasod Kristian Hallbert énekes gondolatait az anyagról:

Nagyon kimerítő manapság értelmes emberi lénynek lenni az Egyesült Államokban. Fárasztó körülnézni és azt gondolni, hogy ,,mi a fasz bajotok van nektek?” És én nem teszek röhejes állásfoglalást szélsőséges politikai nézetek mellett. Csak így szimplán felmerül bennem, hogy ,,mi lenne, ha nem szakítanátok el csecsemőket a szüleiktől, hogy ketrecbe zárjátok őket?” Ez egy annyira elrugaszkodott nézetnek minősül? Mi lenne, ha az emberek kapnának egészségügyi ellátást? Lehetne olyat, hogy ne lőjenek le az iskolában, a templomban, az istenverte plázában, vagy a moziban? És ha ilyeneket mondasz, akkor rád sütik, hogy ez már politikai állásfoglalás. Ez kurvára sérti az emberségemet!