Inkább leszünk kivert kutyák, mint beidomított emberek – Godgiven-klippremier

Már több előzetes dalt is mutattunk mostanában a Godgiven közelgő nagylemezéről, ami most hétvégén érkezik Not That Godly címmel. Előtte viszont még itt egy utolsó felvezető klip a Doggiven című kétperces kis furkómetál-nótához. Ahogy eddig mindig, most is Győrffy András énekes-gitáros mondja róla a tudnivalókat:

A mai felszínes, anyagias világban két út áll az ember előtt, aki tisztább értékeket képvisel: vagy beáll a sorba és szorongva, vagy kirekesztettként, de szabadon éli az életét. Nemkívánatos személyként is egy megkerülhetetlen tényező marad. Ezt a szart mindenki szagolja, de mégis annak a legbüdösebb, akiknek az őszinteség sérti a korlátozott nézeteit. Miközben éppen erre a látásmódra lenne igazán szükség ahhoz, hogy a világ végre jó irányba állhasson! Már ha egyáltalán van erre igény…

Maga a “doggiven”, vagy tükörfordításban “ebadta” kifejezés a kezdetektől fogva végigkísérte a zenekart, amit mi büszkén fel is vállalunk. Inkább leszünk kivert kutyák, mint beidomított emberek láncra verve!

A klip ezúttal Acélos Balázs (Don Gatto, 40k Video) műve, így ahogy az sejthető, nagyon sokat nevettünk a munkálatok során. Bár ő lehet, hogy a végére már annyira nem élvezte a rigolyáinkat, de mégsem panaszkodott… Mindenesetre mi imádtuk a kooperációt és a profizmusát! A hang, a zene a mi kedvenc Tóth Gáborunk (Harmed, Ghostship Recordings) kiváló produceri munkáját dícséri, a vokálokat pedig Csongor Bálint (Subscribe, Useme) pofozgatta.

A Not That Godly lemez pénteken jelenik meg, szintén itt a NuSkullon.