Volt, van, lesz…

Ígéretünkhöz híven váratlanul gyorsan elkészült a zenekar kb. 8 éves történetének második hírlevele. Ezt sikerült fél év alatt megszülni. Először arról, ami:

VOLT

Elterveztük, kigondoltuk és megcsináltuk első európai turnénkat, ami mindannyiunk számára váratlanul pozitív lett, így aztán átverésekről, fantom szálláshelyekről, eltűnt cuccokról szóló hatásvadász szalagcímeket nem tudunk nyújtani, talán legközelebb…
Ezúton is járjon az x milliomodik köszönet az amerikai Empire! Empire! zenekar tagjainak, akik azon túl, hogy remek zenét játszanak, még elsőrangú emberek, felejthetetlen két hét volt.
Minden egyéb gondolat csak elvenne az élményből, képek azért vannak itt.

A turné után maga a zenekar is megváltozott. Az okokkal most nem fárasztanánk senkit, a lényeg, hogy basszusgitárosunk, Krisztián nem folytatja tovább velünk. Viszonylag hamar sikerült orvosolnunk a problémát, az új bőgős a Lincolnból vagy a Rushwormsből is ismerős Kővári Gabi lett.
Vele először a szeptember 22-ei, Szabad az Á…-ban tartandó koncertünkön találkozhattok.

VAN

A legfontosabb a már említett buli, ahol egyfelől Gabi mellett 2-3 új számunk is debütál, hogy aztán jól kivesézzük őket. A főzenekar az amerikai Gifts from Enola lesz, akik igazán monumentális bulit ígérnek. Az estet körülbelül (na jó, pontosan) nyolc órakor a győri Rosa Parks nyitja, amelynek hosszú idő után ez lesz az első budapesti bulija, bővebb infóért itt az ajánló.
Jelenleg energiáink nagy részét az új dalok írása és Gabi felzárkóztatása teszi ki, egyik könnyebb, mint a másik.

LESZ

A jövőbeli terveink között szerepel egy egészen rendhagyó, harmadik hírlevél, amelyben reményeink szerint beszámolhatunk a körülbelül október-november környékén megjelenő, második nagylemezünkről, valamint az azt kísérő videóklipről. Terveink között szerepel egy újabb, ám rövidebb EU-turné, az áprilisban különböző okokból kimaradt helyeken (Lengyelország, Csehország, Szlovákia).
Egyelőre ennyi, ha bármi van, az lesz 22-én a Mikszáth téren is, mindössze 1000 forintért.
Mindenkit a szokásosan nagy szeretettel várunk, vannak még pólok és táskák is…

üdv: marionette ID