Új Limp Bizkit dal!

Mint azt már bizonyára tudjátok, az ezredforduló egyik legnépszerűbb nu-metal zenekara, a Limp Bizkit tavaly újra összeállt, miután a két kreatív elme, Fred Durst és Wes Borland kibékültek, ám a reunion-hullám több más zenekarával (Rage Against The Machine, Faith No More) ellentétben ők nemcsak koncertezéssel, hanem új lemezzel is próbálják fejni azt a bizonyos tehenet. A Gold Cobra címre keresztelt ötödik stúdióalbumról az utóbbi hetekben egyre sűrűbben szállingóztak a hírek, aztán a kígyó gondolt egyet a hétvégén, és ránk lehelt: ennek eredményeképp hallhatjuk most a hivatalos oldalon (mely hiába sugallja azt, hogy 2010 a kobra éve, mind tudjuk, hogy a tigrisé) az első dalt a lemezről, a Why Try-t.

Ehhez kapcsolódó hírként jelentették tudósítóink az alternatív metal frontról a következő meleg (avagy kihűlőben lévő forró) infókat:

* Nemrég stúdióba vonult a Stone Sour legénysége. A dolog különlegessége, hogy ez már a harmadik alkalom, hogy ilyet csinálnak!

* Már csak egyet kell aludni, és hivatalosan is megjelenik a Korn harmincnegyedik single-je, mely az első lesz a kilencedik albumról, és mely Oildale (Leave Me Alone) címre hallgat. Bár Oildale egy létező kaliforniai város, a dalszövegnek semmi köze hozzá, annál inkább Jonathan Davis múltbéli gondjaihoz!