Szívszaggató kisfilmmel debütált a While She Sleeps legújabb dala

A Limp Bizkit előtt fejet hajtó címadó dal és a Malevolence-es Alex Taylorral közös Down után bemutatta harmadik szerzeményét is a While She Sleeps a március 29-én érkező hatodik nagylemezéről, a Self Hellről. A To the Flowers a sheffieldi metalcore-banda balladás oldalát erősíti, és a határaikat feszegető srácok ezúttal sem bízták a közhelyre a dolgot: saját maguk, teljesen DIY módon forgattak a dalhoz egy torokszorító, leginkább az A24-es művészfilmekre emlékeztető videót, ami témáját illetően nem kevesett merít a Rekviem egy álomért sztorijából.

Ez a dal mindannyiunkat többször is megríkatott, hiszen olyasvalamit érint meg bennünk, amihez foggal-körömmel ragaszkodunk. Egy mélyre hatoló fájdalom, amit mind ismerünk, amihez kapcsolódni tudunk. Ez a zenekar mindig is a személyes fájdalmaink esszenciájának dalba ültetéséről szólt.

– mondta el az eleinte a radiohead munkacímet viselő darabról a gitáros, Sean Long. A klipet elnézve pedig nem csodáljuk, hogy vártak a fiúk a megjelenéssel egy napot, ronda Valentin napi élmény lett volna ez sokaknak. Most viszont itt van a végeredmény, százas zsepit bekészíteni, jön a lelki gyomros: