Rockmaraton: Gróf Balázs segedelmével

"Már csak a héten tart a jubileumi Rockmaraton Fesztivál szuper olcsó bérletakciója. Fontos hiányosságunkat kell orvosolnunk, mivel sokan jeleztétek, hogy sem a Vajdaságban élők, sem a horvátországiak nem tudják elővételben megvásárolni a hetijegyet. Számukra megoldást jelenthet, hogy június 20-ig e-mailben az info@rockmaratonfesztival.hu címen regisztrálhatnak, és személyazonosságuk igazolása után a helyszínen elővételi jegyárban, azaz 5.990.- forintért válthatják meg a bérletet!

Felkerültek a dedikálások időbeosztásai. Látható már a hivatalos póló és a pólópályázat nyertesének mintája is a webshop menüpont alatt. Közönségkívánságra a Toxic Sátor programjába bekerült a Guitar Hero. Valamint ugyanezen helyszínen, csütörtök éjszaka lesz egy új különleges program is, Erotikus Industrial Party. Csak 18 éven felülieknek, elvetemült 2 óra intenzív, kőkemény mulatság.

Előrejelzés: hétfőtől beindul egy harmadik pólóminta megszavaztatása, leendő látogatóink a híres pécsi, nem mellesleg erősen rockzenei beállítottságú képregényrajzoló Gróf Balázs munkáiból választhatják ki a számukra legszimpatikusabbat! Majd a fellépőkkel készült interjúsorozat veszi kezdetét. És továbbra is naponta frissül a fesztivál weboldala és Facebook oldala is!"