Powerground hírcsomag

Az alábbi bőséges információáradatot zúdította ránk a Powerground Management:

VOLBEAT KONCERT BÉCSBEN

Október 27-én Volbeat koncert lesz Bécsben, a Planet Music klubban – Metal For Fairness fedőnév alatt. A dán elvis metal banda olyanok társaságában lép fel, mint a Dew Scented, a Graveworm és a Disbelief. A magyar állampolgárok, útlevél/személyi/ID felmutatásával 10 euróért tekinthetik meg a Rock The Rebel/Metal The Devil album elkövetőit és a többi remek zenekart.
Info: http://www.volbeat.dk/ & http://www.planet.tt/

PIXEL FILM
Egy kis segítséget kérnénk tőletek! Aki megteheti, azt kérjük arra, hogy az alant található linket híresztelje ahol csak tudja, mert az október elején készülő új Supernem videoklip készítéséhez keresünk sok sok statisztát Debrecenben. Köszönjük a segítséget előre is!
Rákkenroll!

Az említett link: katt ide

WATCH MY DYING
Vége a nyárnak (már elég régen…bocs a lustaságért), már alig emlékszünk a langyos sörökre, a poros utakra és hajnali hazaérkezésekre. Viszont az tény, hogy ennyire jól még egy WMD fesztiválszezonon sem éreztük magunkat. Rengeteg fellépés, hatalmas koncertek (Meshuggah-val!) és nem utolsósorban 100%-osan megéltük az álmot, amiért hangszereket ragadtunk anno. Reméljük, hogy nektek is szép emlékeitek vannak az elmúlt pár hónapról.

Az utolsó fesztivál-fellépésünk Székesfehérváron volt, a FEZEN-en. Előtte nap született meg a második gyermek a WMD családban, Eszenyi Leila, úgyhogy adott volt az ok az ünneplésre. A remekül sikerült fellépés után (Fehérvár forever) aztán elmentünk megnézni a Clawfingert, illetve zaklatni Jocke Skogot a hármas WMD album kapcsán. A svédek koncertje alatt már elég szép aerobikot mutatott be a csapatunk színpad mögött, utána meg sikerült jó időre elválasztani Jocke-t a társaitól. A beszélgetésünk lényege röviden: nagyon kedves arc és abszolút nyitott a közös munkára a továbbiakban is. Jó, hogy végre személyesen is találkozhattunk vele.

Azóta – látszólagos – csend honol a zenekar körül, azonban tervezgetjük az év végét, illetve 2008 első felét is. Ha minden igaz, jövőre rengeteg olyan helyre is el tudunk jutni, ahol eddig még sosem jártunk.

Közben belecsöppentünk két fővárosi fellépésbe is. Az egyik október 6-án lesz az Almássy téren, ahol a Hangfoglalás keretein belül adunk egy rövid, kb. félórás – showcase – koncertet, utána persze rohanás haza, mert otthon, Esztergomban kell kiosztani a körmösöket. Egy héttel később a Kultiplexben játszunk a Hardcore Jukebox-szal és a OneHeadMannel a Leukémia Jótékonysági Fesztiváloon. A jegyár 500 Ft, úgyhogy gyere, támogass egy jó ügyet!

Ősszel lesz pár város, ahol a Cadaveres és a Superbutt társaságában fogunk játszani, máshol pedig a Mantra lesz a partnerünk. Fellépünk Szerbiában és Ausztria felé is alakul pár bulaj.

Újdonság, hogy meghallgatható a myspace oldalunkon az Ohm, illetve az, hogy felkerült a weboldalunk képek menüpontjába rengeteg fotó a nyári bulikról. Köszi, Bea!

Aviszontlátásra, találkozunk a koncerteken

The Watchmydyings

Watch My Dying koncertek:
2007. október 6., Bp, Hangfoglalás, Almássy-tér (ingyenes showcase fellépés)
2007. október 6., Esztergom, Almássy-téri SZKP
2007. október 13., Bp, Kultiplex, Leukémia Fesztivál
2007. október 20., Óbecse, Szerbia

http://www.watchmydying.com/
http://www.myspace.com/watchmydying

STAINLESS STEEL

Július közepén megjelent a Nail Recods gondozásában a Stainless Steel 3. lemeze, The Plague címmel. Az anyag ismét koncept lemez, még pedig Albert Camus: A Pestis című regényét dolgozza fel. A francia író 1947-ben megjelent műve a világirodalom egyik kiemelkedő regénye. A pestis keletkezésének élményi háttere az embereket elválasztó, a száműzetés érzését keltő háború és megszállás; illetve a közös harc és a szolidaritás érzésének átélése az ellenállásban. A regényt nemcsak a metaforikus és a mérhetetlenül szuggesztív ábrázolásmód miatt érdemes elolvasni, hanem azért is, mert egy olyan sajátos és összetett világba vezeti be az olvasót, ahol minden emberi érzés és magatartásforma felszínre kerül, legyen az együttérzés, szánalom, gonoszság, rokonszenv, szeretet, vagy szerelem. Leginkább ezt az érzésvilágot próbáltuk visszaadni a lemezünkkel, nem kimondottan a történetre koncentráltunk.

A lemezzel egy időben több tv-ben is látható az új klip, mely a Children Of Innocent dalra készült.
Rengeteg helyen leszünk láthatóak-hallhatóak az ősszel, így aki még nem látott minket élőben, most ezt bepótolhatja. Várunk mindenkit.

Stainless Steel koncertek:
2007. október 13., Esztergom, Molothow
2007. október 19., Kazincbarcika, Sport
2007. október 20., Bp, Rockotogon
2007. október 27. Keszthely, 512 Klub
2007. november 17. Budapest, Rocktogon

http://www.stainlesssteel.hu/

DOZER.HU

A dobos Mr. Bendájnak gyógyulóban a sérülése, jobb lesz a lába, mint valaha. Aki nem hiszi, jöjjön és győződjön meg róla személyesen, szeptember 22-én. Baján, az Amstrongban a Chief Rebel Angel, a Human Error és a Rollin Wallowin zenekarok társaságában fog dózerolni a különítmény. 29-én Kalocsán, a Barlangban is megteheti ezt bárki, ahol a helyi Megamaggal lesz közös csapásmérés. A némi keresztbeszervezés után szeptember 1-én, Bácskatopolyán, Szerbiában megrendezett koncert volt az első, mélyhangolásban tolt dozer.hu buli, műértő és részben szakmai közönség előtt. A visszajelzések és főleg a saját benyomások azt tükrözik, hogy üt a banda, mint a légkalapács. A 15-i győri buli, jelentős metalcore zenekarok társaságában, csak aláhúzta a fenti gondolatot…

Ja, és itt van két link lemezkritikákkal:
No.1
No.2

dózer.hu koncertek:
2007. szeptember 22., Baja, Armstrong
2007. szeptember 29., Kalocsa, Barlang

http://www.dozer.hu

FLOP

Új basszusgitáros érkezett a Flop-ba, Bán Marci személyében. Az igen fiatal srác minden jel szerint hozni fogja az Illéstől megszokott feszes, biztos alapot. Az őszi koncerteken már Marcival hallható a zenekar. A Rocktogonos koncertre a flop@flop.hu címen féláron, elővételben is kaphatóak jegyek.

Flop koncertek:
2007. október 4., Bp, Rocktogon, vendég: Memory’s Garden
2007. október 12., Bp, Benczúr klub, vendég: Soundshine

http://www.flop.hu
http://www.myspace.com/flop

MANTRA

A Mantra körül most csend és béke honol. Ezt kihasználva írják a számokat a tagok gőzerővel az új albumra. Az eddig összerakottak bivalyerősek, így a lemez is az lesz kétségtelenül. Megjelenés jövő év elején várható. Persze koncertek is lesznek. Ott lesz a Mantra jó pár WMD bulin és önálló fellépések is várhatók. Addig is: kitartás, töltögessétek az ingyenes „Mind A Tiétek” koncertalbumot és gyertek, nézzétek meg, hogy élőben a Mantra még jobb!

Mantra koncertek:
2007. október 6., Esztergom, Molothow

http://www.mantra.hu

NEVERLAND

Felkerült a Neverland honlapra egy rakás nyári koncertfotó, mehettek a nézelődni és elindult a neverLAND hotdogos site-ja is. Kattintson mindenki bátran, aki rajongónak érzi magát! Október 4-én, hosszú idő után újra Pesten fog játszani a zenekar, az After Music Clubban, avagy ismét Rémálom a Nyár utcában, méghozzá a zseniális Gyöngyvér és The Moon zenekarok társaságában.

neverLAND koncertek:
2007. október 4., Bp, After Music Club (ex-Marco Polo)

http://www.neverland.hu
http://www.myspace.com/neverlandmusik