Öt év után új dallal mészárol le a Get the Shot

Bemutatta legújabb dalát a kanadai Get the Shot. A thrashes hardcore-úthengernek a Deathbound az első új dala a 2017-es Infinite Punishment nagylemez óta, és nem is bíztak semmit a véletlenre a „visszatérés” kapcsán, a trekk konkrétan kicsontoz: több mint négy percnyi kíméletlen döngöldét kapunk a nyakunkba, és már szinte úgy tűnik, hogy vagy háromszor véget érne a dal, de a banda egyre nagyobb kiállásokkal semmisíti meg az arra nem méltókat.

Mint mondtam, a zenekar nagy durranással kívánt újra a köztudatba lépni, ezért fel is kérték Rob Watsont, a Lionheart énekesét, hogy kajabáljon már fel pár sort. Rob nemcsak hogy örömmel vette a lehetőséget, de még a számhoz készült klipben is feltűnik. Ja, igen, a videó: iszonyat véres mozgóképet kapunk, érdekes egyvelege a „koncertklipeknek” és a megrendezett fejbelövős jeleneteknek, de nem lehet nem tátott szájjal bámulni.

Jó hír, hogy idén mindkét bandát, tehát a Get the Shotot és a Lionheartot is el lehet kapni idehaza, ráadásul ugyanazon a bulin! Erre október 17-én kerül sor a Barba Negrában, a két banda mellett még tiszteletét teszi a nemrég új lemezével a gyökereihez visszatérő Terror, illetve a női énekessel operáló hardcore/metalcore-banda, a Dying Wish.