Őszi lemezarzenál

Az őszi felhozatal idén elég erősre fog sikerülni, gondoljunk a régi nagyok új lemezeire (IRON MAIDEN, MOTÖRHEAD, TROUBLE), amit ha skepszissel is kezelünk, azért kicsit kíváncsian várunk.

Szeptember folyamán a 2004-ben egy zseniális anyaggal debütáló WINTERSUN új albumár vehetjük birtokba „Time” címmel. Az olyan lenmezekről nem is beszélve, mint a BLS, ENTOMBED, NAPALM DEATH, AMON AMARTH, SUFFOCATION.

Rocktóberben a borús őszi hangulatról gondoskodni fog majd az ISIS új albuma, az „In the Fishtank”, valamint az új akusztikus(?) BORKNAGAR album, és a MAYHEM új lemeze Csihar Attila társaságában. De ne feledkezzünk meg az új MEGADETH, FALCONER, SUIDAKRA kiadványokról sem, valamint a dark/goth egyik legnagyobb alakjának, a SENTENCED-nek búcsú DVD-jéről…

A november már fagyos lesz, hála a LAKE OF TEARS új lemezének, a NEGURA BUNGET és az AGATHODAIMON kiadványainak, és végül de nem utolsó sorban a MOONSORROW új lemezének, a „Homosika”-nak.

A tél is kecsegtet olyan lemezekkel, mint az új ORPHANED LAND, JUDAS PRIEST, a GORGUTS DVD-je, PAIN OF SALVATION, NIGHTINGALE, TRAIL OF TEARS. De erről majd később…