Ősszel érkezik az új Lamb of God-lemez, itt az első dal

Nem sokat ült a hátsóján Randy Blythe és kompániája: a két évvel ezelőtti self-titled Lamb of God-lemez után már idén ősszel érkezik is az új album, Omens címmel. A zenekar kilencedik megmérettetése október 7-én szabadul el az Epic Records kiadásában, a produceri székben a banda számára cseppet sem ismeretlen Josh Wilbur (Korn, Megadeth) foglalt helyet.

Blythe elmondása alapján a lemez egy reflektálás a világ jelenlegi állapotára, egy nagyon dühös és felpaprikázott albumot, ami talán az eddigi legkeményebb is lesz egyben. Mivel minden második metalbanda ezt szokta mondani, ezért odalent már meg is hallgatható klipestül az albumot nyitó Nevermore, és mindenki eldöntheti saját maga, hogy ez az állítás mennyire áll stabil lábakon.

1. Nevermore
2. Vanishing
3. To the Grave
4. Ditch
5. Omens
6. Gomorrah
7. Ill Designs
8. Grayscale
9. Denial Mechanism
10. September Song

A zenekar még a lemezmegjelenés előtt, augusztus 10-én Budapesten koncertezik egy brutálisan erős felhozatalú bulin: fellép még a Kreator, a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended.

Ősszel pedig egy nagyszabású turné keretein belül tervezik bemutatni a lemezt a tengerentúlon régi barátaik, a Killswitch Engage társaságában, és a különböző dátumokon olyan bandák melegítenek még nekik, mint a Baroness, a Motionless In White, a Spiritbox, az Animals As Leaders, a Suicide Silence és a Fit For An Autopsy.