Óriás: „jó dolgok”

A minap kaptunk egy hírlevelet az Óriás zenekartól is:

"Kedves Drága Óriással Foglalkozók!

Elég rég nem jelentkeztünk, többnyire azért mert sokat esett az eső. Viszont a vízzel együtt összegyűlt pár dolog amiről akár tudhattok is.

Először is, nagyon köszönjük a kedves szavakat, mind a klippel, mind a kislemezzel kapcsolatosan. Sokan letöltöttétek, sokan megnéztétek, sokan írtatok, köszönjük, örülünk, ezért csináltuk! Az ingyenes letöltésnek vége, viszont a két új dal elérhető a korlatlanzene.hu oldalról, ahol most két hétig exkluzív bannerünk van az oldal tetején, ami elég menő. Szóval örülünk.

Egyébként most már eléggé a nagylemezes előkészületekre fókuszálunk, mivel a felvételeket júliusban ünnepélyesen meg is kezdjük. Ami biztosnak tűnik, hogy van 10 általunk jónak gondolt dal, ami rajta lesz, meg még lóg a levegőben 1-2 ötlet, ami még befuthat, kialakulhat, felvevődhet. Így állunk, pozitívak vagyunk, meg izgatottak. De felvételkészítés terén majd úgyis lesz interaktív tájékoztatás (LIVE from the STUDIO, ahogy az osztrákok mondják). Ja, és nagy gondolkodás zajlik a lemez címén is… eddig a befutók: "Érzések és gondolatok", "Lett szólva!", "Halk a basszus".

Mindezen ügyek mellett fantasztikus módon felkerült az oldalra jópár fesztiváldátum, helyszínekkel, időpontokkal, sátormegnevezésekkel, várható időjárással. Tök jó, hogy majd' mindenhol ott lesz a zenekar, reméljük megtaláltok majd minket, legközelebb Orfűn, 18-án este 22.50-kor a Kispál után, a másik nagyszínpadon. A PAFÉ-n egyébként már túl vagyunk, az tök jó volt, már találkoztunk egy fiúval aki ismer valakit akinek tetszett.

Aztán meg felkerült egy érdekesebb dátum is az oldalra július legvégére: 31-én a Nagy Feró előtt tisztelgő MTV Iconon játszik a zenekar és mutat be két – a saját íze szerint átgondolt – Ferós dalt. Az egyik Bikini lesz, a másik Ricse. És Óriásos lesz. Ráadásul Tompós Kátya színművésznőt is kisérjük majd egy dalban, ami szintén klassz lesz. Szóval aki éppen Siófokon jár aznap, az jöjjön a homokba. Egyébként Nánási Pál (tudjátok, a Playboy fotósa) készített pár infantilis homokozós képet a zenekarról. Mi még nem láttuk őket, de hogy szekszik lettek, az tuti!!

Végsősoron meg hírül adjuk, hogy Péterünk ismét leakasztja az akusztikus gitárt a falról két koncert erejéig, ugyanis a 'Mindenkinek Megvan a Maga Története' nevű egyszermélyes hálószobaprodzsektje meghívást kapott a Tündérgyár nevű helyre Június 12-re (Ahol Hó Marci is játszik majd), valamint június 19-én A Fishing on Orfű legcsendesebb színpadán is penget egy órát.

Na, mindenkinek semmi rosszat!

Csákó

Öryásh

UI: Vajon hozott Hortobágyi Bonnból bonbont?"

www.oriasbudapest.hu
www.myspace.com/oriasbudapest