Nyári Buttercup koncertek

Tavasszal még kétségbeejtően üres volt a lányok koncertnaptára, de többek között a két sikeres koncertnek hála (Mezőtour és Kotta), július 22-től öt héten át minden hétre jut egy-egy koncert.

Most vasárnap, 22-én a Tűztate-ben lép fel az öttagú lánycsapat a Pantera számokat játszó Crew from Hell társaságában, amelynek egyik éke a Buttercup basszerosa: Szandra. Mindkét együttes nagyon várja már az első közös bulit.

Július 26-án a Kowalsky meg a Vega előtt adnak koncertet a lányok a berettyóújfalui Bessenyei Presszó záróestjén. A népszerű zenekar néhány tagja véletlenül elcsípte a lányok produkcióját a Kotta Fesztiválon, a hatás a jelek szerint nem maradt el, ugyanis alig halkultak el az utolsó hangok, azonnal le is fixálták ezt az időpontot. Az est különlegessége lesz, hogy Kowalskyék unplugged verzióban játszák majd dalaikat.

Augusztus 4-én a Sun Workshop-pal az IstenHátaMögött egyik vendégeként a Kultiplexben zúznak majd a lányok.

A nem egészen egy éves zenekar idén már a Szigeten is bizonyíthat: augusztus 10-én, pénteken indítják a napot 16 órai kezdettel a Talentum Színpadon.

18-án pedig egy két napos fesztivál keretein belül lépnek fel. Az esemény egyik legnevesebb fellépője a Neck Sprain lesz.