nothing,nowhere. új lemeze csordultig lesz a modern rock- és metalszíntér zenészeivel

nothing,nowhere.-t, vagyis Joe Mulherint alapvetően emo rapperként aposztrofálják, de a zenész sosem rejtette véka alá, hogy a kétezres évek eleji rock/metal/punk zenéken nőtt fel. Továbbá a tavasszal esedékes amerikai Wage War-turné – ahol ő lesz az egyik nyitó fellépő -, vagy a nyári Rock am Ring-es és Rock im Park-os fellépések is arról árulkodnak, hogy ez a színtér nemhogy nem rekeszti ki magából a fiatalembert, hanem tárt karokkal várja.

Ennek ékes példája Joe március 31-én megjelenő ötödik nagylemeze, a Void Eternal, amit szinte tökig pakolt metalcore-, deathcore-, és poszt-hardcore-zenészekkel, elég csak ezt az impozáns dallistát megnézni:

  1. ANX13TY
  2. TRAG3DY (feat. Will Ramos – Lorna Shore)
  3. PSYCHO_PSYCHIATRY (feat. SeeYouSpaceCowboy)
  4. CHR0MAKILL3R
  5. SUICIDE_PACT
  6. THIRST4VIOLENCE (feat. Freddie Dredd és Silverstein)
  7. CYAN1DE (feat. Pete Wentz – Fall Out Boy)
  8. ER4SER
  9. F0RTUNE_TELLER (feat. Static Dress)
  10. M1SERY_SYNDROME (feat. Buddy Nielsen – Senses Fail)
  11. VEN0M (feat. Underoath)
  12. MEMORY_FRACTURE

A rapper elmondta az új album kapcsán, hogy feltett szándéka a zenéjével egy olyan safe space-t teremteni a problémákkal küzdő fiataloknak, mint amilyet a Linkin Park jelentett számára. Az albuminfókkal egy időben befutott a THIRST4VIOLENCE klipje is, amiben Shane Told végre viszonozhatta a szívességet, ha már n,n. is szerepelt a legutóbbi Silverstein-albumon a Live Like This c. számban.

Illetve akkor már idebiggyesztjük az eddig kiszórt dalokat is a lemezről: