Nincs több szájkarate, Palmeri és Fronz kibékült

A hétvége leginkább szívmelengető sztorija következik: Frankie Palmeri és Chris Fronzak kibékült. Az Emmure és az Attila frontemberei jó ideje előszeretettel oltották és osztották egymást az interneten, de még a dalaikban is -ennek viszont most vége, sőt, úgy néz ki, még összeborulós turné is lesz a dologból.

Az egész ott kezdődött, hogy Fronz a Lambgoat podcastjában szerepelt, ahol megkérdezték a Frankie-vel való viszályáról.

Röviden annyi a sztori, hogy amikor turnéra mész emberekkel és nyolc hetet töltesz velük összezárva, akkor vannak, akik tényleg jó arcok, akikkel jól kijössz, jókat beszélgetsz, egyszerűen igazi arcok. Meg van, aki szar, kellemetlen, tiszteletlen, elbaszott arc, és ez Frankie. […] Kurvára gyász. Egyszerűen nem egy jó ember, és nem érdekel, nem félek ezt kimondani. Ennél többet nincs mit beszélni erről.

Arra a kérdésre, hogy helyrehozhatónak látja-e a helyzetet, azt mondta:

Szerintem valami mentális baja van, saját magával. Egyszerűen nincs képben a csávó. […] Ő meg én sosem jöttünk ki jól, de attól még volt olyan, hogy elvittük őket turnéra az új felállásukkal. Nem volt nagy ügy. Nem lógtam együtt az arccal, nem beszéltem vele, nem érdekelt. De turnéznék vele most is. Meghallgattam az új lemezt, és fasza. Szét tudom választani a zenét meg a személyiséget. Ha a legszarabb ember vagy a világon, a zenéd akkor is tetszhet. Nem érdekel. A zene tetszik. Csak nem bírom őt, mint embert.

Az adás persze Frankie-hez is eljutott, aki ezután a Twitteren üzent Fronznak, ebből pedig a következő beszélgetés bontakozott ki. Külön felhívnánk a figyelmet a végtelenül szerény felhasználónevekre!

– Yo, Fronzilla… Most hallottam a lambgoatos podcastod… Örülök, hogy egy rugóra jár az agyaunk… Adjuk meg a népnek, amit akar. HA békülni akarsz, én leszek az első, aki kezet nyújt… Tudok, csak mert olyan szörnyű, szar ember vagyok.
– Csináljuk, tesó. Bírom a bandád. Mindig is bírni fogom. Turnézzunk. Béke!
– Találkozzunk 2019 vége előtt és dumáljuk meg. Majd kereslek.
– ALAP. Túl sok lehetőség van ebben. Baszassuk!

Hát nem megható?!

A nagy összepacsizás után Frankie még egy olyat is posztolt:

Ebben az üzletben nagyon sokat ér, ha az embernek vannak szövetségesei. Semmit nem nyerek azzal, ha kicsinyesen fikázódunk Fronzyval. Plusz bevallottan faszfej voltam vele és még nagyon sokakkal nagyon sokáig. De túlléptem azon, hogy a saját belső gondjaimat másokon vezessem le.

Tényleg egy korszak vége ez.