My Desire: a harmadik előzetes dal a Vented debütlemezéről

Hájer Gergő nem unatkozik ebben a hónapban. A gitáros a múlt héten az Omega Diatribe-bal adott ki egy új EP-t, most pedig a másik zenekara, az amerikai tagokkal felálló Vented is kihozott egy új szinglit. A My Desire a banda eddigi három száma közül a leggyorsabb darab, és egy playthrough videó is készült hozzá, Gergő mellett Sean Zatorsky énekes (Dååth, Sinsaenum, ex-Chimaira), Austin D’Amond dobos (DevilDriver, ex-Chimaira) és Simon C. Bondar sampleres (White Tiger, Sexual Education) részvételével.

Ahogy azt a srácok a nyári nagyinterjúnkban részletesen is elmesélték, a Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex-Slipknot/Sinsaenum/Vimic/Scar the Martyr/Murderdolls) a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott az egykori Slipknot-alapító dobos mentalitása és útmutatása. Ezt az örökséget viszik tovább a közelgő lemez teljes tartalmán, ahol olyan vendégzenészek lesznek még hallhatók, mint Ahrue Luster (Lions at the Gate, ex-Ill Nino, ex-Machine Head), Matt Szlachta (Broken Hope, ex-Chimaira) és Dustin Lei Griboski (Arise in Chaos).

Egyelőre nem tudni, hogy a Vented albuma mikor fog megjelenni, illetve hogy a zenekar mikor debütálhat élőben. Az viszont biztos, hogy Gergő október 21-én az A38 Hajón fogja megünnepelni az Omega Diatribe 10. születésnapját, előttük pedig az Insane és a Beneath the Void is fellép.