Legújabb számával is szívmelengető témát érint a Paediatrician

Március 4-én jelenik meg a Paediatrician legújabb albuma Postpartum Depression címmel, ami már a hatodik nagylemeze lesz az orvosi szakzsargont kíméletlen sújtással párosító goregrind/brutal death-bandának.

Az anyag a budapesti srácok első olyan kiadványa, ami az orosz Vile Tape Recordsnél jelenik meg, ahol olyan zenekarok cuccai jöttek már ki, mint a Korpse vagy a Vulvectomy. Az első dalt már meg is lehet hallgatni a lemezről, ez a cseppet sem visszafogott Poliomyelitis címet kapta, ami tulajdonképpen a járványos gyermekbénulást jelenti… de tudjuk, hogy ebben a műfajban nincs helye a finomkodásnak. Elég csak egy pillantást vetni az indonéz Pradana Graphics (Blood Incantation, Last Days Of Humanity, Kraanium) által készített borítóra. Ha már itt tartunk az album felvételét, keverését és maszterjét is Bőcze Zsolt keze végezte.

A kiadó oldalán már elő lehet rendelni a lemezt, kazettát, felsőket, meg minden föld(alatt)i jót, lejjebb pedig mutatjuk a költői dallistát, a húsba vágó trekket, illetve a csinos artworköt.

  1. Mastectomy
  2. Postpartum Depression
  3. Suicide Ambulance
  4. Newborn Torso in the Dumpster
  5. Social Anxiety Disorder
  6. Poliomyelitis
  7. Gangraena Emphysematosa
  8. Pandemic
  9. Monstra Duplicia
  10. Weakness (Panic Disorder)
  11. Innocent Abuse
  12. Umbilical Hernia
  13. Hippocratic Oath