Lamb Of God – Randy és Luke

A Lamb Of God frontembere, Randy Blythe egy horrorfilmben fog szerepelni, melynek címe The Graves, s az általa megformált karakter, „Deacon Luke” Skull City egyik ördögien gonosz lakója.
Randy így kommentálta a dolgot: „most tértem vissza az istentelenül forró arizonai sivatagból, ahol kipróbáltam magam színészként a ‘The Graves’ című, hamarosan bemutatásra kerülő moziban, melyet Brian Pulido cimborám írt és rendezett. Brian korábban képregény-szerzőként dolgozott, az ő nevéhez fűződik, pl. ‘Lady Death’, vagy az ‘Evil Ernie’, ám letette a tollat, hogy velem, és az asszisztensekkel üvöltözhessen készülő első filmje miatt. Ő egyébként régóta nagy metalos, Evil Ernie karakterét például az Overkilles Bobby Blitzről mintázta. A 2004-es Ozzfesten futottunk össze egy közös barátunkon, James Collins-on keresztül, s azóta vagyunk cimbik. James említette nekem, hogy Brian egy filmen dolgozik, így mikor a bandával Phoenix-ben játszottunk, Brian odajött hozzám, hogy beszéljünk a dologról. Néhány meghallgatás és próba után meg is kaptam Luke szerepét, aki a filmbeli Unity városának lakója.

Anélkül, hogy túl sokat elárulnék, a film két nővérről szól, akik a sivatagon keresztül autóznak, s kikötnek Unity városában. Valami nem annyira jó dolog történik ott, s úgy tűnik, a helyi tiszteletes áll az események mögött, akit a rengeteg moziban szerepelt Tony Todd alakít. Luke a tiszteletes jobbkeze, egyfajta végrehajtó. A két nővér belekeveredik a dolgokba, s ahogy az a horrorokban lenni szokott, egy kis vér is elspriccen… Luke bizony összepiszkolja a kezét.”
A színészmesterség sokkal nehezebb, mint gondoltam, egy 30 másodperces snittben is embertelen mennyiségű munka van. Egyszerre volt pokoli, és rejtett magában rengeteg mókát. A film már a vágóasztalon van, a premier pedig október magasságában várható.

Kapcsolódó hír, hogy a Lamb Of God dupla DVD-je, a „Walk With Me In Hell” épp ma, július 1.-én jelent meg az Epic kiadónál. A banda előző anyagáról itt írtunk.