Közel egy évtized után új dallal jelentkezett a Texas in July

Baromi nagy ziccert hagyott ki a Texas in July, hogy nem várt júliusig a 9 év utáni első friss dala bemutatásával, de hát na, nem volt egy OCD-s sem a srácok közelében, hogy szóljon nekik. Szóval igen, itt a False Divinity, az August Burns Red-kopipaszta-zenekar első vadiúj hanganyaga a 2014-es Bloodwork nagylemez óta.

Az pedig, hogy felhoztam azt a lemezt, nem is olyan véletlen: JT Cavey énekes (lásd még: Erra) szerint ez a dal akár helyet kaphatott volna a Bloodworkön is, annyi különbséggel, hogy sötétebb a szövege, amiért a világban aktuálisan tapasztalt dolgok felelnek. Ami lássuk be, totál evidens. Ben Witkowski bőgős még hozzátette, hogy amikor 2021-ben újra összeálltak, majd ismét elkezdtek koncerteket adni, akkor nem is volt kérdés, hogy a rajongók új dalokat érdemelnek. A False Divinity pedig ennek az első lenyomata, ami a fanok nélkül nem jöhetett volna létre.

Hogy merre megy tovább a banda, az egyelőre nem fix. Amíg várunk a fejleményekre, lehet nyomatni az új dalt, és morfondírozni azon, hogy vajon még mindig wishes ABR, amit csinálnak, vagy megtalálták-e már a saját hangjukat.