Kiadta eddigi legjobb lemezét a Hanoi

Végre megjelent a debreceni Hanoi új lemeze, a Vizek és hegyek, melyet teljes egészében végighallgathatsz. Alighanem nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a hardcorepunk-banda a fennállása tizedik évét az eddig megjelent legjobb albumával ünnepli. A szintlépés megkérdőjelezhetetlen, már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy szólnak az új dalok élőben. A srácok így kommentálták a megjelenést:

Akkor most feltennénk a habot az elmúlt tíz év tortájára és bemutatjuk Nektek legújabb nagylemezünket, mely a Vizek és hegyek címet viseli. Létrejöttéért egyszerre vagyunk elképesztően hálásak és büszkék. A felvételekért hatalmas köszi ismét Dexternek. Az artwork ezúttal is Lőre munkája, ezúton is küldjük a szeretetenergiát. További ölelés és köszönet a studióban nyújtott segítségért Knoll Gabinak, Csongor Bálintnak, Kissádinak és Jánosnak. Továbbá mindenkinek a környezetünkben aki szeretett és támogatott minket az elmúlt hónapokban… az elmúlt évtizedről nem is beszélve.

A banda Debrecenben márcus 21-én, Budapesten 28-án tartott volna lemezbemutatót, de a rendezvénystop miatt mindkettőt el kellett halasztani. Új dátumok egyelőre nincsenek.