Két új számmal adózik az ipari metal oltárán King Yosef

Aki naprakész a modern metal történéseivel, annak biztos nem cseng ismeretlenül King Yosef neve. A hardcore hip hop közegből a Code Orange-/Harm’s Way-féle indusztriális metal felé kacsingató multiinstrumentalista producer és előadó kapásból két új dallal robbantja be 2024-et – alig nyolc hónappal legutóbbi lemeze, az An Underlying Hum után.

Az első dal, a Cut the Cord egy igazi ipari dühöngő, ami a műfaj nagy multú angol pionírjait, a Godflesht idézi meg, míg a másik, a Shame’s Mirror egy melankolikusabban induló – és záruló – darab, ami meg helyenként a Nine Inch Nails előtt hajt fejet, de azért ebbe is szorult nem kevés keserv. Előbbihez klip is készült, amit a srác tavalyi, a Converge-dzsel közös turnéján vettek fel, ami lássuk be, elég menő az ő szintjén.

Ha pedig már turnék, Yosef az év elején körbeutazza Ausztráliát, Japánt és az ‘Államokat, többek közt a Greg Puciato (Better Lovers, ex-The Dillinger Escape Plan stb.), valamint az új lemezes Health oldalán. Nagyon úgy fest, hogy beindult a szekér számára, most már csak győzze megtartani a gyeplőt.