Karácsonyi deathcore-bombát dobott a Nest of Plagues

A második nagylemezén dolgozó Nest of Plagues újabb klipes dalt mutatott be a készülő anyagról. A fővárosi banda a legutóbbi két, magukhoz képest egészen slágeres szám után a Megalomaniával egy nettó deathcore-csapást visz be, ahol újra a Thy Art Is Murder-féle hatásoké a főszerep. A dal klipjét a No Total Films forgatta, a hangzás ezúttal is a No Silence stúdió érdeme.

Ivanics Dániel frontember a metal.hu-nak mesélt a videóról:

Sokan azt gondolnák, hogy a Megalomania a keresztény vallás és egyház ellen van, de ez nem igaz, mert mindegyik ellen. Egy olyan állapotot mutat be, amikor egy individuum istenségnek képzeli magát, és ezzel akarja manipulálni az embereket. Mivel színészekre nem volt pénzünk, mi játsszuk ezeket a szerepeket a klipben, de attól még ránk ezek nem igazak természetesen.

Breier Máté gitáros pedig a lemez munkálatainak akalulásáról:

Jó lenne 2021 szeptember, október felé kiadni, illetve lemezbemutatót addigra leszervezni. Ha minden jól megy, akkor tavasszal felvesszük a maradék dalokat a lemezhez, közben csorognak ki a single-ök klippel, lyric videóval. Összesen 10-11 dalt tervezünk: 6 már fel van véve, 2-vel készen vagyunk, 2-3 még íródik.