Káosz Fesztivál 2010: jelentkezz!

A Neo FM jóvoltából február hetediket óta minden vasárnap este hat és nyolc között, a Lali királyban 10 zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra, egyben egy versenyre, melynek fődíja lényegében egy jelképes győzelem. A bemutatkozó amatőr zenekarokra az adás ideje alatt lehet szavazni, és akire a legtöbb szavazat érkezik, annak a zenekarnak a dala szól legtovább és legtöbbet a műsor ideje alatt. A heti nyertes meghívást kap a Káosz fesztiválra, ami előreláthatólag ez év augusztusában kerül megrendezésre Balatonfüreden.

Aki nem győz az adáson belül, annak sem kell elkeserednie, mert további Káosz rendezvények is tervben vannak. Jelen pillanatban 4 klubkoncert, 1 szabadtéri fellépési lehetőség, illetve a Zamárdi utcafesztiválon való megjelenés lehetőségei azok, amelyek már biztosan betöltésre várnak, ám további tárgyalások is folyamatban vannak.

A projekt lényege, hogy a Magyarországon fellelhető több száz zenekar megszólalhasson egy kereskedelmi rádióban, kapjon egy picike nyilvánosságot, és a Káosz rendezvények által fellépési lehetőséget. Jelen pillanatban 120 zenekar adta le a jelentkezését, és ez a szám napról-napra bővül. Ha érdekel a lehetőség, nem kell mást tenni, mint 2 darab CD-t küldeni a zenekar kijelölt dalaival, továbbá egy biográfiát stílusmegjelöléssel, illetve a lemezről megjelölni azt a dalt, amivel szeretnétek versenybe szállni. A www.lalikiraly.hu-n találtok bővebb információt, illetve az eddigi adásokat is meghallgathatjátok.