Insane – új kislemez, turnék, video

2006. November 14-én fog megjelenni az Insane vadiúj hanganyaga, ami már a 2004-ben megismert ICBad EP-hez hasonlóan, egy ingyenes kislemez lesz, amit letölthettek majd a weboldalunkról. Viszont azzal a különbséggel, hogy ez nem a negyedik Insane album előfutára lesz, hanem egy teljesen más jellegű meglepetés anyag. Szóval hallgassátok előszeretettel!

A zenekar szeptember óta folyamatosan turnézik Európa szerte mindenfele, és körülbelül most tartunk a bulik felénél, de már ez alatt is rengeteg minden történt.

Már jövő nyárra érkeztek különféle meghívások kisebb és nagyobb külföldi fesztiválokra, de ami még ennél is nagyobb hír, hogy az utolsó két insane klip, már látható az orosz zenei adókon rotációban illetve hamarosan a balti államokban is ugyanez fog történni, emellett decemberre egy meghívást is kaptunk Moszkvába egy fesztiválra.

Novemberben, pedig a zenekar Romániában, Németországban, Ausztriában, Svájcban és Szlovéniában fog turnézni.

Sajnos ősszel idén itthon kevés koncert jött össze, de a szemfülesebbek láthatnak minket Kazincbarcikán és Kaposváron is. Viszont jó hír, hogy 2007 februárjában jó pár hazai koncert tervbe van véve!

Az idei évzáró Insane „nagy” koncert, pedig a Blind Myself-el közösen lesz az A38 hajón december elsején, olyan bandákkal kiegészülve, mint a Wackor, a OneHeadedMan vagy a The Ministers.