Headbanger’s Ball

A zenecsatorna kultikus metal magazinja ezentúl hazai szerkesztésben is megtekinthető minden szerdán éjféltől a Music Televisionön! A Headbangers Ball magyar változatát Tóth Gergő, a Blind Myself zenekar énekese vezeti, így egészen biztosak lehetünk benne, hogy a műsor naprakész információkkal és hiteles arcokkal várja a metal és rock kedvelőit a képernyő elé.

A Headbangers Ballt 1987 áprilisában indította útjára a Music Television. Európában az azóta rocklegendává lett Vanessa Warwick vezetésével hamarosan a csatorna egyik legnépszerűbb programja lett. Benne szerepelni még a legnagyobb sztárok számára is megtiszteltetésnek számított, és a rockrajongók azóta is etalonként tekintenek a műsorra. A rock- és metalzene az elmúlt években ismét előretört, így a magyar Music Television kínálatából sem hiányozhat a Headbangers Ball, amelynek készítői igyekeznek a nagymúltú műsor legnemesebb hagyományait ápolni.

A műsor hazai stábjával így ezentúl gyakorta összefuthatsz a legjobb koncerteken, ahol elkészítik interjúikat, beszámolóikat és természetesen bepillantást nyernek a világhírű bandák kulisszatitkaiba is. A program saját díszlettel és természetesen a legfrissebb zenei hírekkel, albummegjelenésekkel igyekszik kedvében járni azoknak a nézőknek, akik már régóta vágytak egy előremutató metal műsorra! "Hűek leszünk a Headbangers Ball névhez, kizárólag az igényes zenékre fogunk koncentrálni, valamint igyekszünk résen lenni és bemutatni az új hangzásokat is." – vallja be Tóth Gergő, akit nem csak zenészként, hanem a Planet Z Magazin főszerkesztőjeként és a Radió Café rock zenei műsorának (Rock Café) szerkesztő és műsorvezetőjeként is megismerhettünk. Minden adásnak lesz egy zenész vendége, egy-egy legendás arc, vagy érdekes figura, akivel mélyinterjú keretében közelebbről is megismerkedhetnek a nézők.

A szerda éjszakai műsor mellett vasárnap este is kifejezetten a rock és metal rajongóknak kedveskedik a zenecsatorna. A hét utolsó napján este 9-től kezdődik a Rock Chart, melyben a Music Television egyetlen női műsorvezetője, Franciska konferálja fel a legújabb rock klipeket. Az egy órás chart műsort követően pedig a Headbangers Ball ismétlését nézheti meg mindenki, aki esetleg lemaradt a szerdai adásról.